francois schreef op maandag 14 januari 2008:
nee dat hoeft niet hoor
Reactie van Denans:
Fijn

francois schreef op maandag 14 januari 2008:
hoi Hans

ik heb ook gestemd bij omroep brabant voor de carnavalskraker 2008 sorry zaterdag kwam er iets tussen. Kan ik hem nog steeds afhalen!!!!

gr francois
Reactie van Denans:
Zal ik 'm anders even brengen?

Nick Holland schreef op maandag 14 januari 2008:
Al bijna 1.000 stemmers brachten in een paar dagen hun stemmen uit op o.a. "Ik kan er niet meer tegen" en op "Goeiemoggel" op www.hollandsehitsforum.nl .. dus Waarom jij nog niet? ;-)
Reactie van Denans:
Zo is het maar net Nick

Lianne schreef op maandag 14 januari 2008:
Hoi Hans,

Er komt al niet veel uit van mijn belofte. Maar ik wilde je even laten weten dat ik natuurlijk ook op jou gestemd heb voor de beste carnavalskraker van 2008 bij Omroep Brabant. Dus andere fans ook stemmen op Denans!!!
De mazzel Lianne
Reactie van Denans:
Dank je wel Lianne

Lianne schreef op maandag 14 januari 2008:
Hoi Hans,

Sorry ik sla een beetje door geloof ik.Ik zal niet meer zo vaak en lang in je gastenboek schrijven. ( Ik zal het proberen tenminste)
groetjes Lianne
Reactie van Denans:
Maak niet uit hoor tot carnavalsvrijdag.

Lianne schreef op zondag 13 januari 2008:
Hoi Hans,

Nou ik heb weer nieuwe nummers van je ontdekt die ik nog niet kon. Ik vind dat lied van AL WORD IK DAN WAT OUDER echt heel erg mooi. Alleen schrok ik van dat stukje maar als God me ooit komt halen en zegt het is mooi geweest. Ik schoot gelijk vol toen ik dat de eerste keer hoorde. Ik wil nog wel super lang van jouw muziek en jou als persoon ( jouw gezelligheid en vriendelijkheid) kunnen genieten hoor.
Dat lied wat je ook vaak zingt met een optreden DE GEDACHTE AAN JOU vind ik ook geweldig mooi. Wil ik altijd zo lekker meezingen. Maar op CD zing jij dat niet alleen. EIGEN MENING en JE BENT OVER DE TOP ook toppie. En natuurlijk PAKKEN WAT JE PAKKEN KAN en DAAR HEB JE VRIENDEN VOOR Ik denk dat je in dit vak wel snel zult merken wie je echte vrienden zijn. Beter 1 echte goede vriend dan veel neppers.Terwijl ik dit schrijf komt elke keer het eerste lied voorbij wat ik schreef. Ik vind het steeds mooier en ook vooral de muziek zelf.
Ja dit is allemaal wat serieuzer maar dit mag toch ook wel eens gezegd worden. Ga je je toch ook weer met andere ogen bekijken. Dat deed ik al toen ik voor het eerst je lied hoorde van IK KAN ER NIET MEER TEGEN. Er zit meer achter jou als persoon dan alleen maar een feestnummer.
Nou genoeg gekletst. Als er niets geks tussen komt zie je ons verschijnen hoor tijdens je optreden met carnaval in Zevenbergen. Dus ik zal zeggen tot dan.Ik kijk er al naar uit. Een lekker feestje bouwen.

groetjes Lianne
Reactie van Denans:
Uhmmmm, dank je Lianne, tot Zevenbergen

francois schreef op zaterdag 12 januari 2008:
dat is snel zeg
jullie zijn om 15:00 uur open
dan kom ik even ben je dan in het cafe

gr francois
Reactie van Denans:
Tot zo

hoi Hans schreef op zaterdag 12 januari 2008:
ben jij er ook in het cafe?
ik vind brabantparty geweldig je had leuke liedjes
maar heb jij dat liedje nog van over 100 jaar

gr francois

francois schreef op zaterdag 12 januari 2008:
hoi Hans

wil je het sjaaltje aub opsturen
want ik hoorde dat jullie kwaas op mijn zijn

gr francois
Reactie van Denans:
Hahaha kwaad op jou? nee nooit Francois, Je bent een fan en daar ben ik trots op, kom naar het cafe het sjaaltje ligt klaar, normaal 5 euro maar voor jou 4,95.

francois schreef op zaterdag 12 januari 2008:
hoi Hans

ik heb een sjaaltje besteld bij jou!!!!
maar ik betaal hem in het cafe

gr francois
Reactie van Denans:
Beste Francois, kom nou vanmiddag even betalen, en neem gelijk het sjaaltje mee, ik loop op dit moment bij het Riagg ivm berichten in mijn gastenboek, maar Rina is er

Lianne schreef op zaterdag 12 januari 2008:
Hoi Hans,

Je zag er gisteren goed uit he op TV. Leuk om zo weer terug te zien. Ik zat gelijk weer helemaal in de feeststemming. Ik had zo gelijk nog wel een avondje over willen doen.Ik heb het opgenomen kan ik het nog een paar keer terug zien. En heb je me gezien in het begin van de uitzending met MIJN ZWAAISJAALTJE naast die vriendinnen met die paarse pruiken. En helemaal op het einde van de uitzending kon je me ook goed zien.Ik vind het echt jammer dat het weer voorbij is. Vanmorgen toen ik wakker werd had ik gelijk die liedjes van jou al weer in mijn hoofd zitten. Begint de dag toch vrolijk. Nou nog een heel fijn weekend gewenst en ik hoop je in Zevenbergen weer te zien.
groetjes je zwaaiende fan Lianne
Reactie van Denans:
Ik zag je op TV en in de zaal, je bent een echte fan waar ik trots op ben

Roy van Lent schreef op zaterdag 12 januari 2008:
Ha Denans!!!

Hartelijk bedankt voor je SUPER berichtje in mijn gastenboek!!
Ik hoop dat wat je geschreven hebt ook ooit uitkomt... Ik ga er in ieder geval zekers voor 100% voor!

Tot ziens en ik zie je volgende week zondag bij stralende sterren.

Groeten Roy van Lent
www.royvanlent.nl
Reactie van Denans:
Succes

martha & teddybeer schreef op vrijdag 11 januari 2008:
HALLO IK KREEG EEN MAIL VAN EEN COLLEGA VAN JOU JEROEN STEVENS OF IK OP JOU WOU STEMMEN EN NATUURLIJK HEB IK DAT GEDAAN,IK BEN INTERNET PIRAAT EN ZIT DUS VEEL IN DE MUZIEK EN OOK BIJ RADIO BORGER DRAAIEN WIJ ELKE ZONDAG VIA DE FM OM DAT WIJ VAN DE NEDERLADSE MUZIEK HOUDEN ALS JIJ WIL MAG JIJ MIJ OOK WEL WAT VAN JOU MUZIEK TOE STUREN ZODAT WE DAT KUNNEN DRAAIEN WIJ DRAAIEN VOOR DE WWW.RADIOMARANTZ.NL OOK WEL TE ZIEN OP WWW.RADIOTEDDYBEER.COM DAT IS ONZE SITE DUS STUUR MAAR WAT DAN ZAL IK HET NAAR ONZE MENSEN DOOR STUREN WE DRAAIEN MET 12 DJ'S HIER
GROETJES EN HOPELIJK TOT ZIENS LADY MINIEMOUSE [marhta] en de teddybeer dj[ dick]
Reactie van Denans:
bedankt voor het stemmen, ik zal deze week even contact met je opnemen

Alexander Urban schreef op vrijdag 11 januari 2008:
Hoi Hans,

Ik heb nog op je gestemd op omroep Brabant.

Heel veel succes met je single, ik zag dat de single momenteel op de 10e plaats staat.
Enne als de single op 1 staat wel ff laten weten want dan drinken we er een extra biertje op in Oostenrijk.

Groetjes en een fijn weekend.

Alexander Urban
www.alexander Urban.nl
Reactie van Denans:
Bedankt en heel veel plezier in de sneeuw, neem je wat mee voor mij?

franka lady elvis denbosch schreef op vrijdag 11 januari 2008:
ik zit voortaan op hyves leuk zeg ik heb gestemd zat te twijvelen tussen jou en nonnonsens ben wel eerlijk hoor maar heb toch me keuze op jou gedaan groetjes franka lady elvis radio mexico den bosch op hyves hahaha
Reactie van Denans:
Dat vind ik nog eens leuk tof van je tot snel!

Lianne schreef op vrijdag 11 januari 2008:
Hoi Hans,

Ik wist niet dat je nog een tijdje daar bij de bar had gestaan.Een gezellig babbeltje met iedereen had gemaakt en op de foto. Daar ben ik maar 2 keer geweest. 1keer met drinken halen en op het einde toen het afgelopen was. Want die andere meiden gingen drinken halen en ik was heel de tijd in de zaal.Had ook eigenlijk geen idee dat jullie daar naar toe zouden komen. Toen helemaal op het einde heb ik daar nog een paar artiesten gezien. Jammer dat ik je niet meer gesproken heb al zou ik denk wel zenuwachtig zijn als ik je dan ineens echt spreek.Gek he?Misschien een volgende keer.Nou en die vriendinnen van mij komen zeker op TV vanavond. Werden meerdere keren gefilmd. Ze hadden allebei van die hele hoge paarse pruiken op.En 1 een heel gek brilletje. Dus als die in beeld komen sta ik er vlak bij. Of hou mijn (zwaai)kerst(sjaaltje)slinger in de gaten.Moet je toevallig ook bij de volgende Brabant Party zingen die word dan in Zevenbergen opgenomen? Want daar ben ik natuurlijk ook weer van de partij. Zou wel leuk zijn als je er dan ook weer bij bent.

Nou de groetjes weer Lianne ( je zwaaiende fan )
Reactie van Denans:
Hoi Lianne, nee in Zevenbergen ben ik er niet bij, helaas, wel in februari weer Hart voor muziek in Helmond, en 3 uurkes vooraf met 2 liedjes in Eindhoven

Lianne schreef op vrijdag 11 januari 2008:
Hoi Hanske,

Wat een geweldige avond he gisteren bij Brabant Party Carnaval. Je deed het echt hartstikke goed. Klopt het dat ik hoorde dat je de tekst van Marian een paar keer had aangepast of heb ik het verkeerd gehoord? Je weet wel wat ik vorige keer zei.Echt weer een compleet feestje met jou. En toen kwam je nog met het lied Angels. Te gek. Had ik jou nog nooit horen zingen. Hoe wist jij dat dat 1 van mijn favoriete nummers is( haha)Dat deed je ook goed. En zag je bij je 1ste optreden tijdens de opname mijn kerstslinger al in de lucht gaan?
En daarna natuurlijk toen we zo ver vooraan stonden. Ja wie kan dat anders zijn zwaaiend met die kerstslingers voor je neus. Op het laatst toen je van het podium afliep riep ik nog Hanske , Hanske maar dat zal je wel niet gehoord hebben. Ik moet zometeen mijn zoontje naar school brengen en voel met best nog wel fit al kon ik gisteren niet in slaap komen.Die gezellige avond kwam nog vaak langs me voorbij.Alleen mijn armen doen behoorlijk zeer gewoon van dat gezwaai van gisteren denk ik.En een beetje hees van het meezingen.Heb je trouwens nog ergens rondgelopen tussen de menigte op bij de bar gestaan of zo? Ik heb je niet meer gezien.Trouwens tijdens dat extra optreden van jou hebben ze ook nog gefilmd. Weet jij misschien wanneer ze dat uitzenden?En nog een vraagje ben je vorige keer vergeten. Als je in Zevenbergen komt optreden tijdens Carnaval( vrijdag) hoe laat moet jij dan zingen? Anders kom ik misschien weer even een kijkje nemen natuurlijk.Nou ik hoop tot snel bij een volgend optreden en vergeet vanavond niet te kijken naar de uitzending he. De groetjes Lianne
Reactie van Denans:
Ja ja Ik heb alles gevolgd, ik heb ook nog een tijdje in het cafe gestaan en ben met diverse mensen op de foto geweest en een praatje gemaakt. Vrijdags met carnaval in Zevenbergen.......Ik mag niet zeggen dat ik om 22.30 uur mag zingen.

dave mansiny schreef op donderdag 10 januari 2008:
Zanger "Dave Mansiny"
e-mail: info-booking@davemansiny.com
http://www.davemansiny.com


Geachte,

Mag ik jullie voorstellen? De nieuwe website van Zanger "Dave Mansiny" http://www.davemansiny.com
surf zeker eens naar http://www.davemansiny.com voor de laatste nieuwtjes/booking & sponsoring,
ook hebben jullie, sederd heden de mogelijkheid om te mailen naar e-mail: info-booking@davemansiny.com
ondernemingen die wensen in te stappen in het project dat leidt tot het resulteren in een nieuwe cd productie en of foto kaarten,
die hebben de mogelijkheid, om contact op te nemen door te surfen naar http://www.davemansiny.com.
Zanger "Dave Mansiny" wenst zijn fans, familie, vrienden & organisatoren, een muzikaal succesrijk gezond 2008 toe, graag wil ik, mijn fans, familie, vrienden & organisatoren, danken voor het gestelde vertrouwen in het jaar 2007, voor het nieuwe jaar 2008 wens ik jullie zeker weer te mogen ontmoeten op een van de vele optredens die jullie boeken, ook hoop ik in het nieuwe jaar 2008 een gesponsorde cd op de markt te kunen berengen.
Het lijkt me misschien een goed idee, om een banner te plaatsen bij elkaar, voor een banner van
http://www.davemansiny.com surf even naar mijn webmaster en vraag een banner aan.

Met feestelijke muzikale groetjes van,

Zanger dave mansiny
Reactie van Denans:
Wat een reclame, zal ik het maar laten staan dan?

Lianne schreef op donderdag 10 januari 2008:
Hoi Hans,

Ben je je al een beetje aan het voorbereiden voor vanavond. Ik wel hoor. Ik heb je cd met allemaal vrolijke feestnummers op staan. Dus ik luister al lekker naar je liedjes. Krijg er steeds meer zin in.Net hoorde ik ook nog het lied; Ze bakt een ei voor mij. Dat was de eerste keer toen we jou leerde kennen via dit lied bij Baronie TV. Dat lied zing ik soms nog als ik echt een ei sta te bakken. En Ad met de accordeon vind ik ook leuk.Terwijl ik dit schrijf zing ik lekker mee. Maar goed dat je me niet hoort meezingen. Lekker vals van de partij denk ik maar niemand die me nu hoort. Vanavond kun je me herkennen met 2 gele smilies boven op mijn hoofd en ik neem een gouden en rode kerstslinger mee( gewoon uit de kerstboom geplukt toen ik hem opruimde) ( is weer eens wat anders dan een zwaaisjaaltje he)Dus als je die slingers in de lucht ziet gaan terwijl je aan het optreden bent weet je dat ik het ben!!!
En pas op dat als je toevallig ook het lied Oh Marian zingt dat je dan mijn naam niet noemt net als vorige keer. Mag wel hoor ( haha)Je kunt gewoon een keer zingen Oh Lian Want de meeste noemen me zo in plaats van Lianne. Maar zo schrijf je mijn naam dus als ik mail schrijf ik dat altijd en vind ik mooier.
Het valt me op dat in jouw liedjes ook wel vaak bij de muziek een accordeon gebruikt word. Vind ik altijd erg leuk en mooi. Maakt het wat vrolijker. En als je zingt over DIE JUBELTENEN in je lied denk je maar even aan die jubeltenen van mij, goed.En je hoeft geen zenuwen te hebben joh, het zit gewoon in je. Het komt altijd goed met je.Maar ik snap het wel het is voor jou een thuiswedstrijd natuurlijk.Nou ik ga aftellen en mijn spullen alvast verder bij elkaar zoeken.
Ik zal lekker meezingen vanavond hoor en maak jij er maar een gezellige boel van.

groetjes Lianne
Reactie van Denans:
dank je wel voor je opsteker, we gaan knalle!! P.s. ja ik wil bij heel veel liedjes een accordeon, bij BV "Ik kan er niet meer tegen "niet omdat ik daar een levenspop sound wilde creeeren, heb je al een zwaaisjaaltje?

Gino schreef op donderdag 10 januari 2008:
Hoi Hans,

Heb je toevallig voor mij ook nog wat kaarten voor vanavond, gaat dat lukken ?
Of misschien mag ik wel backstage ?

Groeten,
Gino.
Reactie van Denans:
Heb je al een zwaaisjaaltje? hahahahaha

Lianne schreef op woensdag 9 januari 2008:
Hey Hans,

Te gek dat je ook een live optreden doet, dat vind ik altijd het leukste en mooiste.Ik zit nog vol energie van de vorige keer.Kunnen we weer lekker bijtanken die avond.

Leve de lol. groetjes Lianne
p.s. Kun je voor mij ook een zwaaisjaaltje van jou meenemen? hahahahaha. Misschien zie ik je die avond niet in al die drukte.Als ik je op het podium zie ben ik ook al stikblij hoor. Lekker meezingen met jouw liedjes. Dan kan ik nooit stil blijven staan, dat heb je vorige keer wel gezien he.Veel succes met je optreden.
Reactie van Denans:
Ik zal mijn uiterste best doen, In Prinsenbeek ben ik altijd zenuwachtig, ik moet een half uur live uit om 20.30 uur. Om 19.30 starten voor mij de TV Opname Tot vanavond

francois schreef op woensdag 9 januari 2008:
wat bedoel je daarmee

francois schreef op woensdag 9 januari 2008:
ja via aan de deur bij de drielinden via brabantparty geregeld maar ik haal 20:00 uur niet
en dan kan ik er geen meer kopen

gr francois
Reactie van Denans:
Advies; Dr Phil, voor telefoon zie internet

francois schreef op woensdag 9 januari 2008:
beste hans

ik ben morgen bij brabantparty
wil je dan voor mij een sjaaltje meenemen aub

gr francois

ps series bericht
tot in de 3 linden
Reactie van Denans:
Heb je al kaartjes dan?

Lianne schreef op woensdag 9 januari 2008:
Hé Hans.

Het moet niet gekker gaan worden hier in dat gastenboek. Wel lachen.Hé is er hier een party ohohohoh. We gaan een feestje bouwen he donderdag dat is jou wel toevertrouwd.

groetjes Lianne
Reactie van Denans:
Hoi Lianne, Ik start met de opname om 19.30 uur. maar geef ook nog een live concert om 20.30 uur.

Hans schreef op dinsdag 8 januari 2008:
Of kun je die anders opsturen?
De postzegel betaal ik.

Hans schreef op dinsdag 8 januari 2008:
Als ik mijn kaarten ophaal.
En mijn sjaaltje is er nog niet.
Kan ik die dan een andere keer ophalen?

Hans schreef op dinsdag 8 januari 2008:
Zal ik dan mijn kaarten eerst ophalen of kan ik dan meteen mijn sjaaltje meenemen?

Hans schreef op dinsdag 8 januari 2008:
Kan ik die dan ophalen in het café?

Hans schreef op dinsdag 8 januari 2008:
En als ze er zijn, dan wil ik ook een sjaaltje. Om mee te zwaaien.

Hans schreef op dinsdag 8 januari 2008:
Zijn er nog kaarten voor Brabantparty?
Reactie van Denans:
wat heb jij gelachen maat

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
ja of nee
Reactie van Denans:
Ik geef het op!

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
was leuk om te horen
maar moet ik zelf even halen morgen in het cafe de kaartjes of leg je er een weg bij de drielinden

gr francois

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
verwijder je al mijn berichten
aub

fijne avond no

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
beste hans

wil je voor mij al me berichten verwijderen aub
ik zal ze wel ergens anders halen oke
want dit wordt niks oke kom je ze brengen?
ik hoorde je van de week op de radio van ruphen fm je was toen on ette-leur

gr francois
fijne avond nog
Reactie van Denans:
Klopt, het Cd praatje van de week met Denans inmiddels bij 16 radiozenders.

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
laat maar ik haal ze ergens anders wel
maar ik in prinsenbeek

gr

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
VRIJDAG IS TE LAAT
BRABANTSTRAAT 24

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
kom je ze brengen of moet ik ze halen bij jou?
of leg er een weg bij de drielinden donderdag
Reactie van Denans:
Ik breng ze vrijdag wel even

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
kom je ze brengen of moet ik ze halen bij jou?
of leg er een weg bij de drielinden donderdag
Reactie van Denans:
Ik kom ze wel even brengen, wat is adres?

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
is goed
verwijder maar alle berichten van mij oke
Reactie van Denans:
Nee joh....

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
ik kom ze wel halen vanavond is dat goed
Reactie van Denans:
Zal ik ze anders even komen brengen

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
Hoi Hans
nee dat hoeft niet bij mijn thuis te brengen

gr francois

ps ben je nu in het cafe
Reactie van Denans:
Beste Francois, ik ben erg trots dat ik je tot mijn fans mag rekenen. Maar echt alle info staat op de site, ook de openingstijden, dus vanavond zijn we gesloten maar.......we hebben afgelopen maand 3218 bezoekers gehad op de site, jij bent de leukste

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
laat maar ik vraag het wel bij brabantparty zelf
want dan krijg ik wel normaal antwoord
dit is niet leuk
soory van mij berichten

gr francois
Reactie van Denans:
Je mag het altijd vragen maar ik denk toch ook niet dat Conny ze thuis komt brengen. Uit de veren jongeman, ze liggen al 6 weken in het cafe, openingstijden staan op de site, denk je nu echt dat wij bij iedereen de kaarten thuis komen brengen. Tot donderdag Francois.

Denans schreef op maandag 7 januari 2008:
beste hans

ik heb een vraag er zijn nog kaarten voor brabantparty
wil je die mij mij thuis afgegeven of op sturen want ik heb geen tijd om ze op te halen
en heb je de zwaaisjaaltjes al?

gr francois

ps wil je wat laten weten aub
Reactie van Denans:
Helpppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
even serieus aub
wil je ze aub afgegeven op brabantstraat 24 in prinsenbeek

gr francois
Reactie van Denans:
Jij begon

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
wil je ze even afgegeven aub in prinsenbeek is dat
brabantstraat 24

gr francois
Reactie van Denans:
Vandaar dat ik het niet kon vinden. Ik weet wel een Brabantstraat 24, maar jij woont op 24gr dat kan ik ook weer niet vinden.

francois schreef op maandag 7 januari 2008:
hoi hans
wil je ze bij mij thuis afgegeven vandaag
brabantstraat 24

gr francois
Reactie van Denans:
Ik heb heel 's Hertogenbosch afgereden, ik kan het niet vinden.

hoi hans schreef op maandag 7 januari 2008:
en zijn er nog kaartjes voor brabantparty
wil je dat even mailen dan

gr francois
Reactie van Denans:
Ja Beste Francois, er liggen nog kaartjes voor Brabant party, maar je had dat toch al gevraagd geloof ik

francois schreef op zondag 6 januari 2008:
hoi Hans

heb jij nog kaartjes voor brabantparty en de zwaaisjaaltjes wil je wat laten weten

gr francois
Reactie van Denans:
ik kijk dat gelijk voor je na, want als jij mailt moet het serieus zijn

Lianne uit Zevenbergen schreef op zondag 6 januari 2008:
Hoi Hans,

Nou dat was me wel een geslaagd feestje he in Made.Maar met jou erbij is het altijd feest. Leuk je weer te zien en je te zien optreden.Sorry dat ik het niet zo snel door had toen je zei dat je dat lied speciaal voor mij ging zingen. Maar dat kwam omdat ik even die jongen naast me in de gaten wilde houden. Want die had een glas bier in zijn handen en zelf bleef hij niet meer zo stabiel op zijn benen staan en omdat ik natuurlijk met mijn filmcamera stond wilde ik natuurlijk wel dat er geen bier overheen ging. Leuk trouwens dat je tijdens dat lied van Marian, dat je toen Lianne zong. Dat je dat nog wist. Al hoop ik natuurlijk niet dat de tekst van dat lied ook op mij slaat ( ha ha).
Trouwens je vertelde dat je donderdag er ook bij bent van de carnavalsopname van Brabant Party. Nou dat is ook toevallig ik ben dan ook weer van de party hoor. Samen met 3 vriendinnen. We feesten er op los We gaan gewoon door tot de carnaval weer voorbij is. Nou misschien zie ik je nog. Ik weet niet of je dat mag zeggen maar hoe laat kom je ongeveer in Zevenbergen optreden tijdens de carnaval?

Nou tot het volgende feestje he groetjes Lianne
Reactie van Denans:
Sorry Lianne , ik had die dag zo weinig tijd, ik vond het geweldig dat je er was en heb ervan genoten, tot donderdag en dan heb ik wel tijd voor een babbel