Produceren

Het leuke aan artiest zijn is natuurlijk het optreden en de presentatie van jezelf als artiest aan het publiek. Vrijwel iedere artiest heeft inmiddels dan ook zijn eigen clips.
Toch is het geen eenvoudige klus om een clip te maken.
Het onderwerp van het liedje, de sfeer van het liedje en nog veel meer aspecten waar je niet bij stil staat komen kijken bij het maken van de juiste clip.
De locatie is hierbij natuurlijk ook heel erg belangrijk.
Maar ook opnamen voor bedrijfs presentaties, muziekproducties, commercials, allemaal heel kleine opnamen voor het oog van een leek, maar deze opnamen nemen toch nogal wat tijd in beslag.
Leg aan HVA voor hoe u uw clip, spot, commercial etc… zou willen invullen.
Klik hier voor een voorbeeld.
Wij zullen er dan voor zorgen dat de juiste mensen voor u op zoek gaan naar de juiste locatie en sfeer om uw productie tot een succes te maken.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via:

HVA Productions
06 53 416 504


HVA Entertainment: Digitale Artiesten Management

HVA Entertainment is een bedrijf wat al jaren diverse artiesten vertegenwoordigd in de muziekindustrie in het segment voor Nederlandstalige muziek.
Ook jij kunt gebruik maken van de kennis en ervaring die HVA entertainment u bied.

Digitale Artiesten Management

HVA Entertainment heeft een unieke mogelijkheid om jouw muziek op de digitale markt te brengen. Met Digitale Artiesten Management maken wij jouw muziek digitaal beschikbaar op alle grote download portalen en op je eigen website en/of fanpage. Wij kunnen je adviseren en bieden je de mogelijkheid om met promotionele acties je fanbase en omzet te vergroten. Met behulp van de sales & marketing tools die we jou bieden en de jarenlange kennis en ervaring in de (digitale)muziekwereld van onze medewerkers maken we, samen met jou, jouw muziek wereldbekend.

Door actief te zijn met je eigen muziek en je fanbase te vergroten, kom je in aanmerking om jouw muziek ook op CD uit te brengen en je door HVA Entertainment te laten boeken voor interessante optredens.

De set up kosten van Digitale Artiesten Management zijn € 75,00. Hiervoor wordt jouw muziek digitaal aangeboden op alle commerciele internet download portalen en via je eigen website. En krijg je ondersteuning en de tools voor de promotionele acties. Voor iedere verkochte track ontvang je royalties en per kwartaal ontvang je een overzicht van het aantal verkochte tracks en het te ontvangen bedrag.

Wil je ook gebruik maken van deze unieke dienst, reageer dan snel.


HVA Productions
06 53 416 504